У Львові створять аудіогід із тривимірними скульптурами Пінзеля

2242 0
Туристи зможуть слухати аудіо про діяльність Івана Пінзеля та одночасно бачити 3D-моделі його робіт.
Фото: Pinsel. AR / Facebook

Фото: Pinsel. AR / Facebook

У Львові розроблять туристичний аудіогід із 3D-візуалізацією скульптур Івана Пінзеля. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповіла юристка управління туризму ЛМР Тая Пилипів.

Читайте також: На площі Митній розмалювали підземний перехід у стилі львівського метро. Фото

«Торік ГО "Мистецька рада Діалог" відсканувала більше тринадцяти скульптур Пінзеля. Їх виклали у інтернет-платформі Pinsel. AR. Також вони розробили додатки для iOS та Android із тривимірними копіями скульптур», – каже вона.

Проект громадської організації став одним із переможців соціально-культурних проектів ЛМР у галузі туризму, тож їхню доповнену розробку профінансують на 50 тисяч гривень.

«Вони хочуть зробити аудіотур і встановити його у наявний мобільний додаток, аби можна було слухати про життя та творчість Івана Пінзеля і одночасно розглядати тривимірну скульптуру його авторства», – додає Тая Пилипів.

Читайте також: Топ-10 країн, звідки найчастіше приїжджають туристи до Львова. Інфографіка

Таким чином, зазначає вона, автори проекту хочуть зробити спадщину скульптора більш доступною, цікавішою та актуальнішою  для користувачів ґаджетів.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!