У Львові створять базу даних домашніх творин

2068 0
До 1 жовтня у Львові на базі ЛКП «Лев» мають створити базу даних домашніх тварин. Про це йдеться у рішенні про вдосконалення питань регулювання чисельності безпритульних тварин та утримання і поводження з тваринами у Львові, затвердженому виконавчим комітетом Львівської міської ради.

Рішення виконкому також передбачає, що ЛКП «Лев» має забезпечити відлов, стерилізацію з післяопераційною перетримкою, щеплення, профілактичні обробки та прилаштування або повернення безпритульних тварин до місця відлову у Львові, інформує  "Вголос". 

Крім того, у рішенні йдеться про заборону вигулу домашніх тварин на території навчальних та дошкільних установ, установ охорони здоров’я, культури, інших комунальних та державних закладів та безпосередньо прилеглій до них території.
Цим же рішенням районним адміністраціям та управлінню житлового господарства ЛМР доручили контролювати за дотриманням власниками домашніх тварин правил утримання і поводження із тваринами у Львові, затверджених ухвалою міської ради від 15 листопада 2007 року.

Нагадаємо, нещодавно кілька десятків представників зоозахисних організацій Львова із мирним пікетом прийшли під Львівську міську раду. Пікетувальники вимагали вирішити питання гуманного поводження із вуличними тваринами у Львові.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!