На правах реклами

У Львові створять громадську раду при Інспекції архбудконтролю

1753 0
Учора, 30 вересня, Львівська міська рада затвердила положення про міську Інспекцію архбудконтролю. Відтепер, повноваження щодо контролю за будівництво у місті Львові знову повертається під контроль міської влади. Під час обговорення представник депутатської групи «Народний контроль» у ЛМР Сергій Бащук вніс зауваження до пропонованої ухвали, які були підтримані більшістю депутатського конкурсу.
фото: прес-служба "Народного контролю"

фото: прес-служба "Народного контролю"

За пропозицією «Народного контролю» керівник Інспекції призначатиметься виключно на підставі відкритого і прозорого конкурсу. Також він буде підпорядкований та підзвітний міській раді, а не виключно, міському голові як це пропонував Андрій Садовий. Ще одна вимога «Народного контролю», яка була врахована –  створення громадської ради при Інспекції архбудконтролю. 

Читайте також: У Львові депутатам пропонували розглянути 250 питань за пару годин

«Сьогодні «Громадський рух «Народний контроль» почав реалізовувати свій «Антикорупційний план для Львова», – говорить Сергій Бащук, – цей план – це перелік першочергових кроків, які треба зробити, щоб побороти корупцію у нашому місті. Його реалізація дозволить зробити прозорим рішення місцевої влади, а також збільшить вплив львів’ян на прийняття важливих для міста рішень». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!