У Львові створять шість нових паркувальних майданчиків. Перелік

2080 0
Загалом у місті повинно з’явитись понад 160 додаткових паркомісць.

Львівська міська рада внесла зміни до ухвали про затвердження переліку паркувальних місць у місті, доповнивши його 13 адресами. За відповідне рішення проголосували депутати під час пленарного засідання сьогодні, 12 липня.

Ухвалою пропонується організувати паркомісця на вулицях: вул. Куліша (45 паркомісць); вул. Медова (9); вул. Лисенка (13); вул. Костомарова (16);вул. Палія (13); вул. Конопницької (16).

Також облаштують службові паркомісця на вул. Вернадського, 22 (10); вул. Зеленій, 283 (9); вул. Зеленій, 283 (3); вул. Академіка Сахарова, 45 (7); просп. Чорновола, 43-а (11); вул. Широкій, 70-а (10).

Читайте також: У Львові зросла вартість паркування біля аеропорту

Крім цього, депутати проголосували за звернення ПрАТ «Видавництво «Вільна Україна» вилучили з переліку паркувальних майданчиків територію на вул. Володимира Великого, 2 – 50 пакромісць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!