У Львові створять шоколадний потяг

2114 0
На три дні Львів знову перетвориться у шоколадну столицю України. З 17 до 19 жовтня тут відзначатимуть VII Свято шоколаду. Шоколад тут буде повсюди: в плитках, фонтанах, горнятках і навіть поруч – у формі різноманітних фігур.

На шоколадному ярмарку зберуться виробники шоколаду з усіх куточків України. Локація свята незмінна – Львівський палац мистецтв, пише Kava.lviv.ua.

Новинкою цьогорічного дійства буде шоколадний потяг. До його виготовлення зможе долучитись кожен охочий, а навантажать вагончики горішками та сухофруктами. 

Для малюків будуть свої розваги. У Дитячій шоколадній країні кожен зможе не лише поласувати улюбленим шоколадом, а й долучитись до його створення. Усі споруди у країні – залізниця, будівлі, дерева – будуть виготовлені із шоколаду.

Традиційна Шоколадна пошта також діятиме на Святі. Відправити шоколадну листівку у будь-який кінець світу, надіславши не лише солодкі слова, а й запакувавши в конверт запах шоколаду, зможе кожен. “From Lviv with Love” – зі Львова не лише з любов’ю, а й з шоколадом.

На святі у вправності змагатимуться львівські скульптори, які із шоколаду відтворюватимуть відомі архітектурні споруди Львова. А кондитери-аматори зможуть втретє позмагатись у конкурсі на найкраще приготування шоколадного шедевру. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!