У Львові створять сучасну муніципальну галерею мистецтв

2299 0
Вона буде підрозділом Палацу культури імені Гната Хоткевича.
Фото: photo-lviv.in.ua

Фото: photo-lviv.in.ua

У Львові створять сучасну муніципальну галерею мистецтв. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет ЛМР, інформує пресслужба міста.

Галерея буде підрозділом Палацу культури імені Гната Хоткевича та фізично буде розташована на вул. Стефаника, 11. Площа галереї становить 260 кв. м.

Планують, що півтора місяці триватиме робота над проектом, після чого проведуть експертизу, тендер і розпочнуть ремонт. До березня наступного року об’єкт має бути готовий.

Читайте також: До Львова привезуть мощі Святого Апостола Андрія Первозванного. Розклад богослужінь

Додамо, що раніше, на засіданні сесії Львівської міської ради, прийняли рішення про надання Міському палацу культури імені Гната Хоткевича в оренду нежитлових приміщень на вул. Стефаника, 11 аби створити там Муніципальну галерею мистецтв та облаштувати сучасний мистецький простір.

Як уточнила у коментарі Tvoemisto.tv в. о. керівниці Палацу культури імені Гната Хоткевича Олександра Онишкевич, управління комунальної власності ще не уклало договір оренди з Палацом. Також ще не виділили фінансування і не ввели штатних одиниць для нового структурного підрозділу Палацу.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!