У Львові створять центр допомоги учасникам АТО

1952 0
Новостворений центр допомоги учасникам АТО координуватиме усю роботу щодо вирішення будь-яких проблем учасників антитерористичної операції. Про це повідомив директор департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації Василь Мартиняк.
фото: trubyna.org.ua, uzhgorod.in, sumy.depo.ua, businessua.com

фото: trubyna.org.ua, uzhgorod.in, sumy.depo.ua, businessua.com

«Кожна людина, яка демобілізувалася, кожен член сім’ї військового, який зараз захищає нашу землю, зможе звернутися до центру і вирішити будь-які проблеми за найкоротший час, – повідомив Василь Мартиняк. – Чи то соціальні питання, чи побутові, чи проблеми медичного характеру – не має значення. Усі їх буде вирішено швидко та якісно. 

За словами Василя Мартиняка, до вирішення проблемних моментів бійців та членів їх родин буде залучено усі можливі органи влади: департаменти Львівської ОДА, районні державні адміністрації, за необхідності навіть силові структури.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти волонтеру АТО, який понад рік прикутий до життя

«Я переконаний, що усі структури реагуватимуть дуже оперативно, адже до співпраці залучено волонтерські організації Львівщини, які уже давно активно допомагають військовим на передовій. Вони чудово знають проблеми демобілізованих та людей, які зараз воюють, і не дадуть розслабитись жодному чиновнику, – додав Василь Мартиняк. – Більше того, здійснюватимуть загальну координацію роботи центру п’ятеро волонтерів, яких обрано шляхом голосування. Ці люди будуть наділені щонайширшими повноваженням».

Джерело: oda.gov.ua.

Опублікувала Натаія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!