У Львові створять відділ інспекторів з паркування

2114 0
Загальний штат включатиме до 30 інспекторів.

При управлінні безпеки і управлінні транспорту міськради Львова буде створено відділ інспекторів з паркування. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ЛМР.

Відповідно до законодавства, інспектори мають пройти навчання та відбір. Вони мають володіти вищою закінченою освітою, пройти навчання щодо знання Конституції та правил дорожнього руху.

«Ми вже відбираємо таких людей. Ми проводили робочі зустрічі в інших містах. У Львові створена робоча група на чолі з заступником міського голови з питань ЖКГ. Зроблена дорожня карта. Є багато запитань стосовно автомобілів передусім на іноземній реєстрації. Тому що на місці виписати протокол власнику, саме власнику, а не водію, досить проблематично», – сказав очільник управління безпеки міста Юрій Діль.

Читайте також: Львівавтодор облаштує півтисячі нових паркувальних місць. Перелік адрес

За його словами, у новому реєстрі МВС має бути база, із доступом до інформації про власника автомобіля. Майбутні інспектори з паркування будуть мати доступ до цієї бази. Кожен із них матиме електронний пристрій, наділений фото- і відеофіксацією та прив’язкою до GPS-координат.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!