Політична реклама

У Львові створять загони муніципальної дружини

856 0
9 березня о 17 годині активісти ГО «Львівський АвтоМайдан» зустрілись з мером міста Андрієм Садовим. Автомайданівці провели з ним доволі конструктивну бесіду. Зокрема, керманич міста зазначив про доцільність делегування певних повноважень громадським організаціям: патрулювання з працівниками міліції та ДАІ.

Про це повідомляє прес-центрі львівського Автомайдану.

Андрій Садовий позитивно оцінив таку практику та запропонував створити загони муніципальної дружини. Щодо спільного патрулювання ДАІ та автомайданівців мер міста наголосив, що у Львові катастрофічно не вистачає патрульних екіпажів ДАІ та автоінспектори фізично не встигають повноцінно виконувати свої обов’язки. Також Андрій Іванович сказав, що працівники Державтоінспекції зацікавлені у спільній роботі з автомайданівцями.

Як йдеться у повідомленні, після Ночі гніву у Львові пан Садовий переглянув статистику, згідно з якою злочинність на вулицях зменшилась у 3 рази і це при тому, що міліція не патрулювала. Це ще одне свідчення того, що робота громади дає свої результати.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!