У Львові створили call-центр для прийому показів лічильників води

8630 0
З метою покращення якості обслуговування споживачів, у «Львівводоканалі» створили окремий call-центр для прийому показів лічильників та надання роз’яснень щодо нарахування за послуги водопостачання та водовідведення.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

Відтепер багатоканальна телефонна лінія 24-00-100 працює з понеділка по п’ятницю з 08:00 год до 20:00 год, а також в суботу з 09:00 год до 14:00 год. Для зручності споживачів продовжено термін подання показів лічильників до 29 числа місяця.

«Просимо наших абонентів користуватися можливостями передачі даних за допомогою електронної пошти та на Порталі споживачів комунальних послуг ІнфоЛьвів . Також інформуємо, що показники приладів обліку води можна подати з 20 по 29 число місяця в журнал внесення показників приладів обліку води, який знаходиться ЛКП за місцем проживання», – повідомив заступник директора з маркетингу ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Король.

Нагадуємо перелік електронних адрес, за якими приймають показники лічильників:

Галицький  район  [email protected]              

Франківський район  [email protected]   

Залізничний район [email protected]   

Шевченківський район  [email protected] 

Личаківський район [email protected] 

Сихівський район [email protected]   

Позаміські споживачі [email protected]

Читайте також: Оплата комунальних послуг онлайн: 5 інструментів для львів’ян

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!