У Львові створили комісію для вирішення проблем учасників АТО

1676 0
Виконком вирішив утворити комісію для комплексного вирішення проблемних питань учасників антитерористичної операції. Комісію створено для вирішення питань, пов'язаних з будівництвом житла та забезпечення соціальних гарантій учасникам антитерористичної операції.
Фото: real-vin.com

Фото: real-vin.com

«Пропонуємо утворити комісію для комплексного вирішення проблемних питань учасників антитерористичної операції. Головою комісії пропонується визначити пана Ростислава Дацківа, заступника міського голови. До членів комісії входять представники депутатського корпусу, виконавчих органів і представники Асоціації учасників АТО», – зазначила начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич.

Читайте також: Як учасникам АТО отримати квартири уЛьвові

Нагадаємо, в кожного львів’янина-учасника АТО буде соціальна банківська ID-картка з унікальний дизайном та фото власника.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!