У Львові створили мобільну бібліотеку для воїнів АТО

2577 0
У середу, 14 жовтня, у Військово-медичному клінічному центрі відкрилася книжкова світлиця для воїнів АТО. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.
фото ілюстративне: facebook.com/taraskin.au

фото ілюстративне: facebook.com/taraskin.au

«Це своєрідна мобільна, пересувна бібліотека, яка повинна  забезпечити у військовому госпіталі воїнів новинками української літератури. "Книжка допоможе у психологічній реабілітації наших військовослужбовців. Це також буде хорошою можливістю зайняти себе корисною справою у вільний час», – зазначив Ростислав Замлинський, перший заступник голови Львівської ОДА.

Читайте також: Психологічна допомога для учасників АТО та їх сімей: куди звертатися

Завдяки місцевим книговидавцям та розповсюджувачам книжкової продукції, які долучилися до акції, бібліотека періодично поповнюватиметься літературними новинками. Найближчим часом така ж бібліотека буде створена у Реабілітаційному центрі для учасників АТО по вулиці Кульпарківській у Львові.

Нагадаємо, у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону відкрили унікальний реабілітаційний кабінет-басейн. Окрім пацієнтів із проблемами опорно-рухового апарату, у ньому зможуть відновлюватися військовослужбовці, які отримали поранення в зоні АТО.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!