У Львові створили Музичну карту міста

2042 0
Ідея проекту полягає у позначенні на карті музичної інфраструктури міста та створенні можливості «прослухати» кожну локацію.
фото: maisterniamista.org.ua

фото: maisterniamista.org.ua

Мета проекту – залучити львів’ян до ознакування музичного простору. Вже зараз на карті окреслені вулиці, заклади та локації, де відбуваються живі виступи. У планах  – створити музичний маршрут, який був би доступний для ознайомлення в громадському транспорті. Творці проекту закликають приєднатись усіх охочих: позначати місця, розповідати про локації свої історії,  завантажувати звуки.

Наразі знайти «Музичну карту» можна за посиланням. Проект вже запрезентували на «Майстерні міста». Він є  некомерційним та створений у рамках Майстерні міста за підтримки проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова, GIZ».

За матеріалами: Майстерня міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!