Політична реклама

У Львові створили новий громадський рух «Варта»

4244 0
До руху вже долучилися знані ще з часів Майдану «Варта-1», «Варта-700», «Народна Самооборона» Львівщини.

Львівські громадські організації, волонтери, активісти, медики оголосили про створення нового громадського руху «Варта». Його керівником обрали Ігоря Зінкевича. Як зазначають у «Варті», частиною руху може стати кожен, хто має власні проєкти, прагне зробити Львів – містом розвитку.

«Варта» – це команда активних і дієвих львів’ян, об’єднаних однією метою. Ми хочемо подолати погані звички нашого міста, які не дозволяють Львову розвиватися, гідно жити його мешканцям. Ці звички формувалися роками, десятиліттями і врешті почали сприйматися як норма.

Неякісний транспорт, брак місць у садочках, хаотичні забудови, життя Львова у борг, обділені медицина та освіта. Перелік дуже довгий. Ми маємо ряд напрацювань у кожній сфері, від яких залежить добробут, комфорт і безпека львів’ян. Готові їх разом реалізовувати», – говорить керівник «Варти» Ігор Зінкевич.

До руху вже долучилися знані ще з часів Майдану «Варта-1», «Варта-700», «Народна Самооборона» Львівщини. А ще «Львівський Автомайдан оновлений», екоспільнота «Чисте довкілля», БФ «Там, де живе надія».

Учасниками «Варти» є громадські діячі і волонтери Валерій Веремчук, Наталія Шелестак, Юрій Мартинюк, Тарас Ворко, Андрій Крук, екоактивісти Ірина Оршак та Ігор Муравський, лікарки Софія Кащевська і Марія Кісельова.

Політична реклама

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!