У Львові створили новий ясла-садок

4166 0
Ясла-садок облаштують поряд з ДНЗ №42 на вулиці Сміливих.
фото google maps

фото google maps

Львівська міська рада прийняла рішення про створення комунального дитячого садка №188 на вулиці Сміливих, 26.

Дитячий садок з ясельними групами створять у приміщенні, де вже розташований ДНЗ №42 «Дивосвіт», у вільних приміщеннях першого та другого поверхів загальною площею майже 900 кв. м.

У коментарі Tvoemisto.tv директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич розповіла, що місто за власний кошт провело ремонт цих приміщень і на сьогодні там є всі умови, щоб розпочати роботу дитячого садка.

Читайте також: У Львові відновлять роботу дитячого садка на Левандівці

«У нас є певні проблеми з малою кількістю ясельних груп. Таким чином, ми вирішили облаштувати поруч з ДНЗ №42 окремий заклад з ясельними групами. На жаль, дирекція садка №42 не згодна з цим і обіцяє судитись з містом», – говорить Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, відділ освіти Шевченківського та Залізничного районів Львова оголосив тендер на капітальний ремонт приміщень дитячого садка №111, що на Виговського, 1а. Садок має відкрити свої двері у кінці 2019 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!