У Львові створили онлайн-карту будівництв області

2394 0
У Львові розробили інтерактивну онлайн-мапу, де можна ознайомитися із запланованими на цей рік будівництвами в області за рахунок бюджетних коштів. Як повідомили в департаменті економічної політики ЛОДА, на карті можна побачити короткий опис об’єкта та суми фінансування з усіх джерел, а в подальшому – всі результати моніторингу реалізації проектів, зокрема фотозвіт та інші корисні дані, які характеризують проект.
фото: olx.ua

фото: olx.ua

Заповнювати мапу розпочали з даних за проектами та програмами, які фінансуватимуться за рахунок коштів Держфонду регіонального розвитку та «Програми капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2016 року».              

Продовжити заповнення мапи планується проектами, що фінансуватимуться за рахунок коштів державної субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних громад та «Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку у Львівській області на 2016-2020 роки».

Читайте також: У Львові створили інтерактивну мапу муралів. Де подивитись?

Нагадаємо, на сайті Львівської облради опублікували детальну карту ремонту доріг Львівщини. На ній позначені усі ділянки, які у 2016 році ремонтуватимуть за кошти обласного бюджету. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!