У Львові створили онлайн-платформу для волонтерів і потребуючих

1490 0
Своєю першою метою вважають можливість поєднати волонтерів, громадські організації, владу, бізнес та тих, хто потребує допомоги.
фото: unsplash.com

фото: unsplash.com

У Львові створили платформу, де кожний зацікавлений у волонтерстві, а також той, хто потребує допомоги, може повідомити про себе через форму реєстрації. Зокрема, із волонтерською платформою Community можна за посиланням. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Ми прагнули зробити максимально просту анкету, яка водночас допоможе нам зрозуміти запит з першого разу. Механізм простий: вибираєте теперішній статус, заповнюєте анкету, протягом 3-х робочих днів отримуєте e-mail з підтвердженням, слідуєте інструкції з електронного листа», – кажуть в КУ Інститут міста.

Читайте також: Як виживає в умовах карантину Оселя, що опікується бідними у Львові

Окрім цього, своєю першою метою вважають можливість поєднати волонтерів, громадські організації, владу, бізнес та тих, хто потребує допомоги. По-друге, – показати переваги волонтерства, які є можливості, та познайомити з тими, кому потрібна допомога. І третя мета  – створити справжнє ком'юніті допомоги, підтримки та розвитку волонтерського руху.

Хто може користуватися волонтерською платформою Community?

  • Волонтери – громадські організації, ініціативні групи, активісти та спільноти, які не отримують грошової винагороди за свою діяльність, але мають запал та наснагу.
  • Влада – управління і департаменти міської ради та районні адміністрації міста; комунальні підприємства та установи.
  • Бізнес-установи, які відкриті до нових ідей, партнерів та людей.
  • Громада, яка хоче долучитися до вирішення проблем у своєму середовищі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!