У Львові створили сайт, аби відстежувати трамваї та тролейбуси і їхні графіки

2348 0
Тут також відображатимуть оперативну інформацію про ремонтні роботи чи будь-які зміни руху.
фото: lvivzaet.in.ua

фото: lvivzaet.in.ua

«Львівелектротранс» запустив транспортний портал, який дозволяє відстежити у режимі онлайн електротранспорт, переглядати графіки руху трамваїв і тролейбусів. Про це повідомив директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо.

«Відтепер кожен наш пасажир, львів’янин чи гість міста зможе відслідкувати у режимі реального часу рух трамваїв та тролейбусів, а також знати оперативну інформацію про ремонтні роботи чи будь-які зміни руху», – зазначив Андрій Свищо.

Як уточнила у коментарі Тvoemisto.tv речниця «Львівелектротрансу» Ольга Мельник, затримки у русі, аварії чи ремонтні роботи можна буде прочитати у блоці «Новини». На самій схемі цього видно не буде, лише рух електротранспорту. Сайт ще наповнюється, також у ЛКП хочуть розробити такий же мобільний додаток.

Розробка порталу let.org.ua тривала з середини 2020 року. На сайті є підписка на новини, можливість замовлення онлайн послуги «Перевезення на замовлення» – від сучасного трамваю до сторічного трамваю Sanok SW1, також ознайомитися з локаціями продажу квитків та різними безконтактними видами оплати онлайн: на сайті, QR-кодом і Приват 24, через SMS, Bluetooth та додаток EasyWallet.

 


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!