У Львові створюють унікальну книгу казок для дітей

3169 0
У Львові стартував казковий проект «Щастя у віконці». Долучитися до написання казок запрошують батьків дітей, а також бабусь і дідусів.
фото: dn.vgorode.ua

фото: dn.vgorode.ua

 «Щастя у віконці» — це соціальний книжковий проект, мета якого — створення збірки казок, написаних мамами і татами, бабусями і дідусями для дітей з усієї України.

За словами організаторів, у книгу увійдуть 50 казок, які будуть проілюстровані. Збірку планують видати у переддень Дня святого Миколая. Першими книжки отримають діти-сироти, а також малеча з багатодітних родин.

Читайте також: У Львові облаштовують унікальний дитячий клуб

 «Ми оголосили конкурс, щоби зібрати 50 казок, які ввійдуть у дитячу книгу. …кожен має змогу стати одним із авторів цієї збірки. Це має бути мотивуюча та позитивна історія для дітей. Щоб маля, прочитавши казку, повірило, що все буде добре, навіть у найскрутніший момент життя. А, можливо, ви розповісте дітям, що таке щастя на вашу думку?», – пояснила задум проекту голова благодійного фонду «Щастя завжди поруч» та одна з організаторок Ірина Астахова.

Конкурс казок триватиме до 1 жовтня.

Всю інформацію та умови конкурсу на сайті проекту та у Facebook. Казки можна надсилати на пошту [email protected] з поміткою «Щастя у віконці».

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!