У Львові судитимуть колишнього суддю

1785 0
Сім років тому він видав підроблене рішення суду.
Фото: femida.kiev.ua

Фото: femida.kiev.ua

До Франківського районного суду передали  кримінальне провадження проти колишнього судді, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області. Суддю підозрюють у вчиненні злочинів, передбачених статтями 364 та 366 Кримінального кодексу України ( Зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення).

Встановлено, що на початку 2011 року екс-суддя одного із районних судів Львівщини скористався службовим становищем і, всупереч чинному законодавству склав та видав підроблене рішення суду.

Читайте також: Лікаря Данкова у Львові засудили до року позбавлення волі

До сфальсифікованого документа екс-служитель Феміди вніс неправдиві відомості щодо права власності на 0,2000 га земельної ділянки на Пустомитівщиніта житлового будинку площею майже 49 кв.м. Як повідомляє прокуратура, суддя діяв в інтересах третьої особи.

За вчинене йому загрожує від 3 до 6 років ув’язнення, трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю та сплата штрафу від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!