У Львові судитимуть водія, який намагаючись проскочити залізничний переїзд, скоїв смертельну ДТП

1500 0
Максимальне покарання, яке загрожує підозрюваному, – до восьми років позбавлення волі.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

На Львівщині судитимуть водія автобуса, який скоїв смертельну ДТП, поблизу Пустомит. Зокрема, внаслідок зіткнення з потягом двоє людей отримали травми. Один з потерпілих – 48-річний львів’янин – помер у лікарні.

Зокрема, як встановили правоохоронці, 23 січня о 8.50 в селі Полянка Львівського району водій пасажирського автобуса «БАЗ» сполученням «Львів-Полянка» проігнорував заборонений сигнал світлофора та зіткнувся з електровозом на залізничному переїзді.

Внаслідок ДТП двоє пасажирів автобуса – 36-річна місцева мешканка та 48-річний львів’янин – з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані. Незважаючи на зусилля медиків, чоловік від отриманих травм помер у лікарні.

Читайте також: У ДТП на Львівщині потрапив пасажирський автобус «Сокаль-Львів»

Досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. Максимальне покарання, яке загрожує підозрюваному, – до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, вранці 23 січня у селі Полянка Пустомитівського району, на нерегульованому залізничному переїзді, зіткнулися рейсовий автобус № 119 сполученням «Полянка – Львів» під керуванням 34-річного мешканця Пустомитівського району та поїзд № 140 під керуванням 36-річного машиніста, жителя Львова, який рухався у напрямку від Львова до Самбора. Внаслідок ДТП один пасажир маршрутки, 48-річний львів’янин, загинув, ще одна пасажирка, 36-річна мешканка села Полянка, отримала тілесні ушкодження.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!