У Львові та області 8% новобудов мають проблеми з документами

2056 0
У області проблемних забудов більше, ніж в місті.
Photo by 贝莉儿 DANIST on Unsplash

Photo by 贝莉儿 DANIST on Unsplash

Зараз у Львові та у Львівській області реалізовують 300 проєктів новобудов. Про це ідеться в інформації від ЛУН – пошуковика новобудов, озвученій під час практичного семінару про ринок нерухомості у Львові, організованого Forum West.

Із цих проєктів 176 припадають на Львів, 124 – на Львівську область.

Читайте також: У Львові стали будувати більше елітного житла

Як розповіла під час семінару представниця ЛУН Олена Унаньян, 92% нових проєктів мають усі необхідні дозвільні документи, а 8% – не мають принаймні одного із потрібних.

«Якщо дивитись окремо на Львів та область, то у місті ситуація значно краща – тут лише 4% об’єктів мають проблеми із документами, а в області таких – 14%», – говорить Олена Унаньян.

Із усіх 300 об’єктів, за даними ЛУН, 247 (82%) – активно продаються, є реальною пропозицією, 26 об’єктів – на стадії проєкту, а 27 (майже 10%) – призупинили продажі.

Детальніше про зміни на ринку львівської нерухомості читайте у матеріалі Tvoemisto.tv «Які квартири купують львів’яни та як перевірити забудовника на законінсть».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!