У Львові та області оголосили спецоперації через убивство. Оновлено

7389 0
Усіх, хто знає зловмисників чи став свідком події, просять звертатися на оперативну лінію 102.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

У Львові на вулиці Академіка Павлова сталася стрілянина внаслідок якої загинув 49-річний чоловік. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Повідомлення про стрілянину до правоохоронців надійшло сьогодні, 22 квітня, близько 10:00. На місце виїхали слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції, оперативники карного розшуку, а також співробітники інших служб та підрозділів. На місці перебуває керівництво поліції Львівщини.

Правоохоронці попередньо встановили, що у під’їзді одного з будинків кілька чоловіків у балаклавах напали на двох львів’ян. Зловмисники застосували вогнепальну зброю, при цьому один із потерпілих, 49-річний львів’янин, від отриманих поранень помер на місці події. Після цього нападники поїхали з місця події на автомобілі, ймовірно, Ford світло-сірого кольору.

У Львові та на території області проводять поліцейські операції. До розшуку та затримання зловмисників задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. Вирішується питання правової кваліфікації події.

Усіх, хто знає зловмисників чи став свідком події, просять звертатися на оперативну лінію 102.

Оновлено

Як стало відомо Tvoemisto.tv із власних джерел, убили водія валютника, а сам валютник перебуває у реанімації. При собі у чоловіків були гроші, які вкрали. Як повідомила Tvoemisto.tv речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська, поліція знайшла авто, на якому ймовірно пересувалися зловмисники, а також затримала одного чоловіка, що може бути причетним до злочину.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!