У Львові перевірять школи, де учні не підтвердили медалі на ЗНО

2692 0
Департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації проводить перевірку у школах області. Порівнюють, чи відповідають оцінки при випуску дітей результатам ЗНО.

Від червня дослідили, що 75% випускників, які отримали золоті та срібні медалі, таки мають необхідний рівень знань. Проте 167 учнів нагороджені «золотом» чи «сріблом» незаслужено. Тож Департамент освіти і науки рекомендував відповідним районам покарати керівників навчальних закладів, пише zaxid.net.

«Визначені райони, визначені школи. Відповідно, прийняті управлінські рішення і навіть рекомендовано переглянути доцільність перебування окремих директорів на займаній посаді за необ’єктивне річне оцінювання учнів», – повідомила директор департаменту освіти і науки ЛОДА Олександра Небожук.

В серпні департамент проведе перевірку щодо кожного учня зокрема, а не лише щодо медалістів. Однак, номери «підозрілих» шкіл та самі райони поки що не називають. У Львові та Новому Роздолі на 99 % підтверджений рівень знань «медалістів». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!