У Львові та області прогнозують ожеледицю

2850 0
На Львівщині наступного тижня прогнозують хмарну погоду з проясненнями, мокрий сніг.
Фото: Dnevnik

Фото: Dnevnik

На Львівщині і у Львові наступного тижня прогнозують хмарну погоду з проясненнями, мокрий сніг та місцями ожеледицю. Про це повідомили у Львівському гідрометцентрі.

22 листопада буде хмарно, вдень невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Температура впродовж доби 1-6° тепла.

23 листопада буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликі опади, вдень без істотних опадів. На окремих ділянках доріг очікується ожеледиця. Температура вночі становитиме 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

24 та 25 листопада в області також буде хмарно з проясненнями, ожеледиця. Температура вночі 1- 6° морозу, вдень 24 листопада 0-5° тепла, 25 листопада 2-7° тепла.

Нагадаємо, що у Львові почала цілодобово чергуватиме снігоприбиральна техніка. Цього року для прибирання вулиць Львова задіють 137 одиниць комунальної техніки та 107 одиниць приватної, яку місто взяло в оренду.

Через погіршення погодних умов поліція опублікувала рекомендації для учасників дорожнього руху.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!