У Львові та області розселили вже 38 тисяч переселенців

1130 0
За вчорашній вечір прибуло більше 50 фур допомоги.

За вчорашній день, 27 лютого, кордони, які проходять через Львівщину, перетнуло понад 54 тис. людей. Водночас 38 тисяч переселенців розселили в області. Про це під час сьогоднішнього брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Найбільше переселенців, які були вимушені приїхати у Львів та область, а це – 30 тисяч, поселили у приватний сектор, ще 8 тисяч – у комунальні та державні заклади.

Читайте також: На Львівщину прибуло понад 30 тисяч переселенців та майже 100 тисяч виїхали до Польщі

За словами Максима Козицького, за вчорашній вечір прибуло також понад 50 фур допомоги, тому залишається велика потреба у складських приміщеннях по всій території Львівської області.

«Гуманітарних вантажів йде дуже багато. на заклик відгукнулися власники 350 великогабаритних машин, які готові перевозити вантажі, але ще потрібні додаткові машини», – сказав він.

Нагадаємо, львів’ян закликають терміново приносити їжу для діток-біженців, яких змушені були переселитися через вторгнення Росії до України.

Ольга Шведа

Відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!