Політична реклама

У Львові таки буде трамвай на Сихів

1452 0
Львів буде продовжувати реалізовувати з ЄБРР проекти по будівництву трамвайної колії до житлового масиву на Сихів та модернізації системи теплопостачання.

Кабінет Міністрів України схвалив рішення про погодження обсягу та умови надання місцевої гарантії Львівській міській раді для реалізації проекту будівництва трамвайної колії до житлового масиву Сихів, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Також Кабінет Міністрів України схвалив рішення, що дозволяє Львівській міській раді реалізовувати з ЄБРР проекти щодо модернізації системи теплопостачання. 

Проектом передбачається заміна магістральних мереж теплопостачання на трьох основних магістралях міста, де є часті аварії; встановлення індивідуальних теплових пунктів в багатоповерхових будинках Сихівського району; заміна внутрішньо квартальних мереж Сихівського району з чотирьохтрубного виконання на двохтрубне, будівництво когенераційних установок на ТЦ Північна.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!