У Львові таки вирішили зачинити всі ринки

5890 0
Раніше роботу ринків заборонив уряд та обласна комісія ТЕБ і НС.
Фото: Wikimapia

Фото: Wikimapia

Із 16:00 суботи, 18 квітня, у Львові закривають усі ринки. Про це під час брифінгу за підсумками засідання комісії ТЕБ і НС повідомила керівниця міського штабу з протидії поширенню коронавірусу Галина Слічна.

Читайте також: Які магазини у Львові доставляють їжу додому. Перелік

Роботу всіх продуктових ринків у Львові мають припинити ще сьогодні впродовж дня. Ринок «Шувар» і надалі працюватиме, оскільки, за словами Галини Слічної, він належить до оптових ринків.

«Окрім того, є прописана угода між ринком "Шувар" та департаментом економічної політики ЛМР про забезпечення населення продуктами харчування та продовольчими товарами у разі загрози або виникнення надзвичайної ситуації», – прокоментувала Галина Слічна.

Департамент економічної політики має пропрацювати з керівниками ринків, яким чином вони можуть продати вже заготовлену продукцію.

Читайте також: Львівщина – лідер серед порушників карантину в Україні

Нагадаємо, що ринки у Львові працювали, але за певних умов, зокрема відвідувачі могли перебувати там лише в масках і на безпечній дистанції. Кількох підприємців за порушення цих умов уже встигли оштрафувати. Пізніше МОЗ заборонила роботу ринків, а вчора, 15 квітня, обласна комісія ТЕБ і НС заборонила роботу ринків на Львівщині.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!