Політична реклама

У Львові таки знесуть будинки для будівництва трамвайної колії

1353 0
Під час реалізації проекту «Трамвай на Сихів» буде відремонтовано колектор і збудовано тягову підстанцію.

Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляє Zaxid.net.

Також мер повідомив, що місто знайшло порозуміння з власниками будівель біля сихівського моста, які відповідно до проекту будівництва колії, потрібно перенести.

«Важливим є прийняття бюджету розвитку, де передбачені кошти на ремонт колектора. Цей колектор в аварійному стані, тому його ремонтувати треба чимшвидше. Також має бути збудована тягова підстанція», - зазначив Андрій Садовий.

«Приймаючи бюджет розвитку, ми зможемо приступити до реалізації проекту. Є ще декілька ухвал, бо є ряд будівель біля сихівського моста, які треба перенести. Ми знайшли порозуміння з власниками цих будівель, запропонували їм адекватні місця. Треба, щоб депутати зібрались і за ці рішення проголосували», - додав він.

Як повідомляло Твоє місто, будівництво трамвайної колії на Сихів у Львові може розпочатися наприкінці квітня 2014 року.

Трамвайну колію на Сихів прокладуть по вул. Стуса вздовж проспекту Червоної Калини аж до Санта-Барбари. Колія проходитиме через теперішній ринок «Санта-Барбара», а трохи нижче збудують кільце для розвертання трамваю.

Для реалізації проекту «Трамвай на Сихів» Львів і ЄБРР підписали кредитний договір на 6 млн євро. Ще 5 млн євро виділить Міністерство навколишнього середовища Німеччини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!