У Львові тепло економитимуть до кінця тижня

2191 3
Об’єкти теплопостачання працюватимуть в економному режимі до кінця тижня, інформують у Львівській міській раді. Тож в оселі львів’ян надходить трохи менше тепла.
Фото: lvivpost.net

Фото: lvivpost.net

Як повідомили в ЛМКП «Львівтеплоенерго», у зв’язку із підвищенням температури зовнішнього повітря, та, зважаючи на звернення мешканців, об’єкти теплопостачання працюють в економному режимі.

«У зв’язку з значним потеплінням, а саме, до кінця тижня, прогнозують денну температуру 5-80С, об’єкти теплопостачання й надалі працюватимуть в економному режимі. Це економія коштів мешканців та енергоресурсів. Однак, хочеться зазначити, що 80% наших споживачів – це мешканці будинків, які мають лічильники і самі також можуть регулювати подачу теплоносія», – зазначали в ЛМКП «Львівтеплоенерго».


Читайте також:
18 Грудня, 2014 12:47
нове покращення знов людей обдурили. така от демократія. один не може вибрати в якому лімузині сьогодні на работу поїхати а голодранці залишилися ким були
17 Грудня, 2014 16:40
Ігор На мою думку, треба дозволити встановлення індивідувального опалення у місті.
Трускавець та Франек вже масово на індивідуальному.
17 Грудня, 2014 16:29
Ирина Не знаю, как сами львовяне относятся к этому, но мне кажется идея централизованно экономить тепло не просто ответственной, а архиответственной. В отличие от нашего харькова, где в советских домах счетчик нельзя поставить, на улице весна, а у меня в квартире +24. Я отключила все батареи, но платить буду по их идиотской квитанции, в общем деньги на ветер, а жкх по-моему и дела нет. Бесят . А потом как грянет мороз будут ныть, что им топить нечем и в рашу попрутся. Повбивала б.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!