У Львові терміново шукають донорів тромбоцитів для дворічної Єви Вакуленко з лейкемією

7181 0
Потрібні донори з ІІ групою крові, резус-фактор мінус.
Фото із соцмереж

Фото із соцмереж

У Львові шукають донорів тромбоцитів для дворічної Єви Вакуленко, яка бореться з лейкемією. Дівчинка перебуває на лікуванні у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі. Тромбоцити потрібні від донорів з ІІ групою крові та резусом мінус. Про це повідомляють на Facebook-сторінці донорської ініціативи Твоя кров рятує.

Читайте також: Ті, які повертають до життя. Перемоги львівських лікарів

Аби стати донором тромбоцитів для дівчинки, варто під’їхати у Львівський обласний центр служби крові, що на вул. Пекарська, 65, з 8:30 год до 13:30 год. За потреби контактна особа Оксана тел. 098 255 23 75.

Нагадаємо, у січні минулого року у Єви Вакуленко діагностували рак крові. Батьки дівчинки Ігор та Олена Вакуленки знаходяться в інвалідних візках. Два роки тому подружжя потрапило у ДТП. Вагітна жінка була у комі, а чоловік отримав важкі травми.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!