У Львові ОХМАТДИТ терміново потребує обладнання для реанімації. Як допомогти?

4250 0
У Львові стартував збір коштів на закупівлю двох апаратів штучного дихання для дитячої реанімації у лікарні «ОХМАТДИТ». Загальна сума, яку необхідно зібрати, складає 1,2 млн грн.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Інформацію про це поширила директор фонду «Крила надії» Наталія Ліпська на своїй facebook-сторінці. За її словами, один з апаратів штучного дихання у лікарні перестав працювати, інші ж перебувають у катастрофічному стані. Цю інформацію підтвердив і т. в. о головного лікаря КЗ «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «ОХМАТДИТ» Іван Семків. За його словами, техніка у реанімації достатньо стара, тож вони звернулися до благодійного фонду з проханням про допомогу.

Читайте також: Львівський «ОХМАТДИТ». Шанс на «одужання»

Відтак волонтери вирішили розпочати збір коштів для закупівлі двох апаратів штучного дихання для реанімації. Кожен з них коштує по 600 тис грн, тож слід зібрати 1,2 млн грн.

Реквізити

ПриватБанк 4731 2171 0995 3453 - карта волонтера

http://krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty реквізити фонду

призначення платежу – «добровільна пожертва реанімація»

контактні телефони:

(050) 430-71-88 Наталя

(067) 32-32-550 Соломія

(050) 370-90-02 Марина

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!