У Львові тестують сервіс доставки їжі UberEats

2976 0
Фото: abc.net

Фото: abc.net

Учора, 16 жовтня, у Львові почали тестувати новий сервіс доставки їжі UberEats від компанії Uber. Про це повідомляє кореспондентка Tvoemisto.tv.

Втім, на сайті сервісу і в мобільному додатку Львів наразі не вказаний у переліку міст, де можна скористатись сервісом доставки їжі від Uber. Проте є опція, щоб зареєструватись кур’єром у Львові. А також – у Дніпрі та Одесі.

Читайте також: Де замовити здорову їжу у Львові. Топ-8 закладів із доставкою

Ain.ua також повідомляє, що незабаром UberEats вийде на ринок Львова. Зазначається, що спочатку сервіс працюватиме лише в історичній частині Львова та в центрі і на прилеглих вулицях.

Додамо, UberEats вже працює у Києві, а також у десятках міст в Європі та Азії. Зазвичай тариф за доставку їжі є фіксованим, проте різниться для кожного міста.

Головним конкурентом UberEats у доставці їжі є сервіс Glovo, що запрацював у Львові у квітні. Обидва пропонують доставку їжі із закладів, де немає своєї служби доставки, зокрема, Glovo привозить замовлення із McDonalds.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!