Біля Львова можна купатися тільки у трьох озерах. Перелік

34598 0
Це два ставки у у Брюховичах та озеро бази відпочинку «Альбатрос» у Волі-Гомулецькій.
Фото: Озеро у Брюховичах «Колиба»

Фото: Озеро у Брюховичах «Колиба»

Цього літа придатними для купання є три водойми, однак фахівці ще проводять там обстеження й проби води. Інші водойми на території Львова є непридатними для купання. Про це повідомляють в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

Читайте також: На Львівщині визначили 6 місць, які є безпечними для купання

Йдеться про став №1 у Брюховичах, біля готельного комплексу «Колиба», став №3 у Брюховичах на вул. Курортна, 2а та озеро бази відпочинку «Альбатрос» у с. Воля-Гомулецька.

У мськраді нагадують, що основними умовами безпеки на воді є купання лише у призначених для цього водоймах, які обладнані і мають відповідні дозвільні документи.

Нагадаємо, на Львівщині визначили 6 місць для відпочинку, які вже готові для купання. Це пляжі на міському озері у Моршині, у Золочеві та у Перемишлянах, озеро поблизу с. Стрілки, пляж на рекреаційній водоймі Яворівського Національного природного парку та 7 пляжів на водоймі поблизу станції «Задорожнє».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!