У Львові трамваї та тролейбуси планують обладнати багажниками для велосипедів

2529 0
ЛКП «Львівелектротранс» планує розмістити на трамваях і тролейбусах зовнішні конструкції для перевезення велосипедів.
фото: lviv.vgorode.ua

фото: lviv.vgorode.ua

"Львівелектротранс" планує чіпляти велосипедні фаркопи на трамваї і тролейбуси", - про це написав на своїй сторінці у facebook Олег Шмід, радник міського голови Львова з питань велоінфраструктури.

За словами директора «Львівелектротрансу» Михайла Сидоровича, на даний момент є тільки ідея, рішення про реалізацію якої буде прийнято після технічних напрацювань.

«Я уже домовився про зустріч із Олегом Шмідом, після якої прийматимемо рішення наскільки реально це здійснити. Поки ніяких технічних рішень немає», -  розповів Tvoemisto.tv  Михайло Сидорович

Нагадаємо, сьогодні на Львівщині запустили перші спеціалізовані вагони адаптовані під потреби велосипедистів, які курсуватимуть за напрямком Львів-Мукачево та Львів-Ужгород. Половину вагону переобладнали для роверів, зокрема прикріпили гаки для вертикального кріплення, а на іншій половині залишили  сидіння, призначені для власників велосипедів.

 

Розмовляла Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!