У Львові трамвай №6 до кінця року курсуватиме зі змінами

1290 0
За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, роботи з ремонту каналізаційного колодязя на вулиці Городоцькій, 123, продовжили до 31 грудня цього року.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

У зв’язку з цим, рух транспорту на вулиці Городоцькій, 123, щоденно до 31 грудня з 9:00 год. до 16:00 год. буде обмежено.

Упродовж вказаного часу трамваї маршруту № 6 курсуватимуть так:

- з 6.30 год до 9.00 год. та з 16.00 год. до 23.00 год. трамвай курсуватиме у своєму напрямку: «Аквапарк» – вул. кн. Ольги – вул. Сахарова – вул. Вітовського – вул. І. Франка – вул. Підвальна – вул. Городоцька – Залізничний вокзал та у зворотному напрямку.

- з 9.00 год до 16.00 год. – у зміненому напрямку: «Аквапарк» – вул. кн. Ольги – вул. Сахарова – вул. Вітовського – вул. І. Франка – вул. Підвальна – вул. Городоцька – церква св. Анни та у зворотному напрямку.

Нагадаємо, на вулиці Львова виїхав трамвай зі святковою ілюмінацією. «Святковий трамвай» курсує на маршруті №1 поки що в тестовому режимі.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!