Політична реклама

У Львові трансферний квиток не відновлюватимуть

1143 0
Про це повідомляє прес-центр Львівської міської ради.

На це є декілька причин. Перше – зараз відкоректована частина маршрутів і є  діаметральний 54-й маршрут, у напрямку якого діяла максимальна кількість трансферних квитків  - це вул. Липинського  - АС-2 – Галицьке перехрестя і Сихів через центр міста.

Другий момент – трансфертні квитки діяли півдня. Кожного дня на маршрут треба було друкувати 2 серії квитків, сумарно для 6 маршрутів – 12 серій. В кінці дня вони погашались, невикористані  - викидались у сміття. Це досить затратна частина. І крім того, на обслуговування цих квитків потрібно 3-х людей. Це знову ж затратна частина для підприємств.

Аналізуючи 10 днів вересня, запити щодо трансферного квитка є дуже незначними. Коли  діяв трансферний квиток у час-пік на рейсі було 10-15 пересадок. Загалом на півдня друкували 300-400 квитків, а використовувалось 50-70. Решту утилізовували, оскільки на них проставлена дата і час і використовувати їх по закінчення вказаного терміну не можна. Тільки електронний квиток зможе вирішити  це питання.

Нагадаємо, що трансфертні квитки давали можливість на шести маршрутах безкоштовно пересідати з одного маршрутного таксі в інше.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!