У Львові - транспортний колапс

5231 0
Нині у Львові складно проїхати вулицями Науковою, Єрошенка, Липинського, Хмельницького, Кульпарківською, Володимира Великого, Івана Франка, а також проспектом Свободи.
фото: photofact.in.ua, erve.ua, www.eurodonetsk.com

фото: photofact.in.ua, erve.ua, www.eurodonetsk.com

Рух у Львові зараз максимально ускладнений. Поблизу оперного театру на проспекті Свободи трапилося ДТП. Ще кілька аварій сталося на перехресті вулиць Кульпарківська-Перфецького, Липинського-Хмельницького й на вулиці Науковій.

На перетині вулиці Івана Франка з вулицею Зеленою автівка протаранила трамвай, тож у напрямку центру електротранспорт тимчасово не курсує.

Вулиця Володимира Великого зараз непроїзна: на різних ділянках вулиці сталися ДТП. Окрім того, утворилися затори на вулицях Франка та Єрошенка, – інформує радіо Львівська Хвиля.

Tvoemisto.tv радить водіям бути уважними та завчасно планувати свою поїздку Львовом.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!