Політична реклама

У Львові транспортний колапс у зв'язку з снігопадом

1167 0
Львів’ян просять пересідати на громадський транспорт, який не їздить. Люди йдуть пішки Мешканців Львова просять користуватись громадським транспортом та обмежити поїздки приватним авто. Про це ІА ZIK повідомили у прес-службі ЛМР.

Як зазначають у транспортних підприємствах, що здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах, сьогодні на лінії випустили всі заплановані автобуси. Однак через важкі погодні умови трапляється недотримання графіків руху.

Також майже увесь можливий рухомий склад працює на трамвайних та тролейбусних лініях – 57 трамваїв та 60 тролейбусів. Через складні погодні умови мешканців міста просять обмежити поїздки приватним транспортом та користуватись громадським.

«Сьогодні на маршрути виїхало 60 тролейбусів. Простоювань машин на лінії нема, але затримки у русі виникають», – розповів директор тролейбусного депо Володимир Карпа. Також на маршрутах курсує 57 трамваїв. «На лініях виникають затримки у русі, бо колії дуже забиті снігом. Але аварійна бригада підприємства працює на маршрутах. Стараємось, усе оперативно ліквідовувати», – розповів заступник директора з руху ЛКП «Львівелектротранс» Олег Білокурий.

Автобусні перевізники також запевнили, що задіяли до роботи на міських маршрутах максимальну кількість автобусів. «Задіюємо максимально весь автобусний парк – зараз на лінії 98 автобусів. Важко проїхати, багато машин просто буксують», – зазначили в ТзОВ «Фіакр-Львів». «Наше підприємство випустило на лінії всі заплановані автобуси. Два автобуси виїхали на лінію пізніше через погодні умови. Ранковий випуск справді був важкий, бо навіть на території снігу було аж по двері автобусів», – розповіли в ТзОВ «Успіх БМ».

У Львівській міськраді також нагадують, що вчора керівництво міського управління транспорту та зв’язку звернулось до керівників усіх фірм-перевізників з проханням задіяти максимальну можливу кількість автобусів на міські маршрути у зв’язку зі складними погодними умовами.

Тим часом, як стало відомо ІА ZIK, сьогодні вранці у Львові величезні проблеми з громадським транспортом, з деяких районів маршрутки практично не курсують, чотири трамваї зійшло з колій. Подекуди люди йдуть пішки по дорозі, оскільки тротуари заметені і пройти по них неможливо. Джерело: ZIK


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!