У Львові третій день шукають жінку, яка пішла гуляти з собакою і зникла

24831 0
Жінка зникла на вулиці Стрийській поблизу танкового заводу.
Фото: з соцмереж

Фото: з соцмереж

У Львові розшукують 35-річну жінку, яка 2 грудня вийшла на прогулянку з собакою на вул. Стрийській, та досі її місце перебування невідоме. Зникла потребує медичної допомоги, повідомили у пошуково-рятувальній волонтерській асоціації SARVA.

Жінку звати Марія Дергабузова. Як написала у Фейсбуку її знайома, зникла вийшла з дому приблизно о 14:30 у четвер, 2 грудня. Імовірно, вона гуляла у районі онкологічної лікарні, що на вул. Гашека, чи поблизу мініринку. Після того собака сам повернувся під будинок на вул. Стрийській, 65, без господарки.  

«Дівчини досі немає. Телефони всі вимкнено. Дівчина живе одна, родичів та знайомих немає. Може, хтось її бачив сьогодні, може, з нею щось трапилося. Може, забрала швидка», – написала вона ввечері 2 грудня.

У поліції Tvoemisto.tv підтвердили, що пошуки жінки все ще тривають. Вчора її знайомі написали заяву про зникнення. Проте наразі ніякої нової інформації немає.

Прикмети зниклої Марії Дергабузової: 35 років, зріст 170-175 см, худорлявої тілобудови, довге темнорусяве  волосся. Була одягнена в куртку пісочного кольору, спортивний костюм чорного кольору та кросівки. Якщо комусь відоме місце перебування жінки, просять повідомляти у поліцію за тел. 102.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!