У Львові тролейбус наїхав на 10-річного школяра

1210 0
Хлопчик переходив дорогу на «червоне» світло, кажуть у «Львівелектротрансі».
Фото: Андрій Бойко

Фото: Андрій Бойко

У Львові на вулиці Любінській біля «Будинку меблів» на зупинці Аеропортній 10-річного школяра збив тролейбус. Подія сталася вчора, 23 листопада, о 16:01 год. Про це повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: У ДТП загинув засновник Lviv Fashion Week Петро Нестеренко-Ланько

Водій тролейбусного маршруту №29 прямував до аеропорту, а 10-річний школяр переходив дорогу на червоний сигнал світлофора. Водій викликав швидку допомогу, яка забрала його до медичного закладу.

У дитини діагностували забій, батьки забрали хлопця додому та відмовилися від госпіталізації, повідомив заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Віталій Баранський.

Читайте також: У Дрогобичі автобус збив на смерть 13-річну дівчинку

За даними Служби безпеки руху ЛКП «Львівелектротранс», у Львові від початку року трапилося 11 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими за участю трамваїв та тролейбусів, з них 5 з пішоходами.


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!