У Львові тролейбуси №2 та №20 повернулись на звичні маршрути

2181 0
Після випробування облаштованої мережі на транспортному кільці Кульпарківська-Наукова, тролейбусні маршрути № 2 та 20 відновили роботу у звичному режимі. Про це повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, роботи з облаштування кільця на перехресті вул. Кульпарківська – вул. Наукова розпочалися 1 серпня і завершились минулого тижня.

Відтак тролейбуси № 2 та 20 повернулись на свої маршрути:

Тролейбусний маршрут № 2: вул. Університетська — вул. Листопадового Чину — площа Святого Юра (назад: площа Святого Юра — вул. Устияновича — вул. Матейка — вул. С. Крушельницької — вул. Університетська) — вул. Митрополита Андрея — вул. Героїв УПА (назад: вул. Володимира Антоновича) — вул. Кульпарківська — вул. Наукова — вул. Академіка Підстригача.

Тролейбусний маршрут № 20: Автовокзал – вул. Стрийська – вул. Рубчака – вул. Тролейбусна – вул. Володимира Великого – вул. Виговського – вул. Любінська – вул. Антоновича – ц. Св. Юра – вул. Устиновича – Університет – ц. Св. Юра – вул. Героїв УПА – вул. Кульпарківська – вул. Наукова – вул. Стрийська – Автовокзал.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!