Тролейбуси №33 і деякі трамваї у Львові знову курсують за звичними схемами

1216 0
Наразі в місті відновили роботу всі тролейбусні маршрути.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові відновили роботу тролейбусних маршрутів №33. Наразі в місті курсують усі тролейбусні маршрути. Зокрема, трамваї №6, №3 та №9 повернулися на свої звичні маршрути.

Джерело: Львівелектротранс

Зазначимо, що тролейбуси №33 наразі не курсували через знеструмлення підстанції №2. Через падіння дерева на контактну мережу на ділянці вул. Сахарова – вул. Горбачевського, трамваї №3 курсували за зміненим маршрутом. 

Нагадаємо, що 29 грудня росіяни знову завдали масованого ракетного удару по Україні. Зранку вибухи пролунали у Львові та області. Через ранкову ракетну атаку росіян 90% міста залишилось без світла. У Львові не курсували трамваї і тролейбуси. Сили ППО знищили 70% ракет, які летіли над Львівщиною, однак ворожі ракети пошкодили об'єкт енергетичної інфраструктури. Також росіяни обстріляли низку областей України. Детальніше про ракетну атаку окупантів  читайте тут.

Ірина Давосир

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!