Політична реклама

У Львові три тижні не буде гарячої води

1322 0
З 2 до 23 липня ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводитиме гідравлічні випробування магістральних теплових мереж від ТЕЦ-1, з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також для перевірки щільності та механічної міцності магістральних теплових мереж.

У зв’язку з гідравлікою, з 2 липня буде припинено подачу гарячої води мешканцям Франківського району (вулиці Наукова, Володимира Великого, Стрийська, Лазаренка, Сахарова, Єфремова та прилеглі до них вулиці), Сихівського району (вул. Енергетична, Карманського, кінець вул. Стрийської від вул. Хуторівка до автовокзалу) та вул. Тернопільська, Мишуги, Ярославенка, Угорська, Карбишева, Дністерська.

«У зв’язку з Євро 2012, а саме необхідністю забезпечення львів’ян та гостей міста гарячим водопостачання, час проведення гідравліки був розділений на дві частини. В кінці квітня було проведено гідравліку магістральних теплових мереж у Шевченківському, Сихівському та Личаківському районах», - розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!