У Львові триває благодійний аукціон «Воїни світла» для допомоги ЗСУ. Як долучитися

1119 0
Мета проєкту – допомогти українським бійцям і пришвидшити перемогу.
фото: «Час історій: Воїни світла»

фото: «Час історій: Воїни світла»

До 5 серпня у Львові триває благодійний аукціон «Воїни світла». Гільзи, ракети, ікони та політ з військовими  організатори проєкту «Час історій: Воїни світла» виставили понад десять лотів, щоб зібрати кошти для допомоги ЗСУ. 

Мета проєкту  допомогти нашим бійцям і пришвидшити перемогу.

«Частина з них – раритети російсько-української війни: розмальована гільза та прапор з передової та підписаний танкістами переданий ССО Азов, відстріляні ракети і гільзи від інших військових бригад. На Аукціоні можна придбати ікони мами Артемія «Курки» Димид  Іванки Димид, які вона намалювала під час заходу «Час історій: Воїни світла». Також організатори виставили вишиванки для шлюбу від мисткині Ярини Чорної та твори мистецтва - психотерапевтки та художниці в стилі digital art Ганни Дудник і картина особливої художниці, яка співпрацює з Lady Di atelier – Андріани Чухній», – йдеться в повідомленні

Читайте також: У Львові пройдуть читання патріотичних віршів з драбини на підтримку ЗСУ

Особливо цінний лот  політ з військовими.

Додамо, що торги відбуваються у Фейсбуку до 5 серпня. Ознайомитись зі всіма лотами можна за посиланням.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!