У Львові триває благодійний збір макулатури. Як долучитися

3717 0
Навчально-реабілітаційний центр Джерело продовжує збирати макулатуру, аби замінити старі вікна у приміщенні.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Як повідомляє Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» на своїй сторінці у Facebook, центру вдалося зібрати одну тонну і 600 кілограм макулатури. Організатори зборів зазначають, що вражені активною підтримкою від львів’ян. Проте, цих коштів вистачить лише на одне вікно, а замінити планують ще 59 вікон.

Нагадаємо, центр «Джерело» запрошує львів’ян долучитись до збору макулатури та допомогти таким чином розвитку Центру. Кожна тонна паперу – це 2500 грн, які будуть спрямовані на заміну старих вікон в «Джерелі». Можна приносити офісний папір, газети, журнали, картон, паперову упаковку.

Макулатуру можна приносити в Центр за адресою: проспект Червоної Калини, 86а, з 9.00 до 17.00 год.
Контактний номер телефону: (032) 227 36 00.

Читайте також: Куди віддати одяг і взуття потребуючим. 9 адрес у Львові

«Якщо у вас назбиралось більше 100 кг паперу – ми самі його заберемо. Збирайте, привозьте та запрошуйте друзів долучитися до благодійної ініціативи», – закликають організатори.

Підготувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!