У Львові триває Coffee, books and vintage festival. Де подивитися

1191 0
«Твоє місто» завтра з 14:00 на своїх ресурсах транслюватиме наживо фестиваль. Приєднуйтеся!

У Львові стартував – Coffee, books and vintage festival.  Організатори – !FESTrepubliс створюють тут нову традицію: під час зустрічей за горнятком крутої кави можна потусити з друзями та поспілкуватись про цікаві книги в затишній атмосфері.

Фестиваль складається з трьох важливих частин:

1) Доброї кави.

Це подія для тих, хто знається на каві, бо !FESTrepubliс проводяться чемпіонати SCA з обсмажки кавового зерна, лате арту, джезви, кави+алкоголю та кап тейстінгу. А також для тих, хто ще не знає, який шлях проходить кава до того, поки стає тим ароматним напоєм в горнятку.

2) Цікавих книг і людей, котрі їх цінують.

На фестиваль зберуться книжкові видавці, автори та просто книголюби. Будуть ділитись думками, натхненням і гарно провести спільний час.

3) Вінтаж.

На Coffee, books and vintage festival є можливість поповнити свої інтер’єри вінтажними цікавинками. Бо вінтаж – це одна з речей, які роблять життя приємнішим.

І як завжди для відвідувачів – кльова музика, танці, фудкорт зі смачною їжею. А ще посиденьки за кавою з молоком від торгової марки «Молокія.

«Твоє місто» завтра з 14:00 на своїх ресурсах транслюватиме наживо Coffee, books and vintage festival. Приєднуйтеся!

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!