У Львові триває Дитячий форум: що не пропустити на цих вихідних

2543 0
12 травня у Львові стартував Дитячий форум – одна з найбільших подій для розвитку та радості дітей і батьків. Захід проходитить у рамках присвоєння Львову статусу «Місто літератури ЮНЕСКО». На Форумі відбувається понад 500 подій присвячених дитячому чтиву і не тільки. Пропонуємо дізнатися, які заходи ви ще можете відвідати на цих вихідних.
vsiknygy.net.ua, bookforum.ua, kidbook.com.ua, ufest.in.ua

vsiknygy.net.ua, bookforum.ua, kidbook.com.ua, ufest.in.ua

У програмі Дитячого форуму – понад 500 заходів: читання, конкурси, квести, ігри, майстер-класи, наукові досліди, спортивні розваги, інтерактивні уроки з фізики, астрофізики, біології, екології, мови, літератури, події для батьків, а також книжкові новинки для дітей від «Дитячий Форум» – це 8 просторів, де будуть відбуватись найрізноманітніші заходи розважального та навчального характеру.

Читайте також: Що читають українські письменники та їх діти?

У суботу та неділю, 14 і 15 травня, відбуватимуться такі заходи:

Читайте також: Куди піти на вихідні у Львові.Tvoemisto.tv рекомендує

«Дитячого форуму» – це події не тільки для дітей, а й для батьків та вчителів. Зокрема, в рамках «Дитячого форуму» відбудеться Освітній майданчик, організований спільно з Центром інноваційної освіти «Про.світ». Освітній майданчик – це місце для комунікації громадськості, бізнесу, батьків, вчителів про створення навчального середовища для дітей, яке стимулюватиме їх навчатись, розвиватись та реалізовувати свій потенціал, адже освіта – це справа кожного. У програмі Освітнього майданчика – сесії, майстер-класи, дискусії, які відбуватимуться у конференц-залі Львівського палацу мистецтв.

14 травня

13:00  Подіумна дискусія «Освіта справа кожного: роль бізнесу», де розглядатимуть освіту з точки зору бізнесу, говоритимуть, які потреби  сучасного ринку праці та те, як бізнес бачить розвиток освіти. Після дискусії відбудеться фасилітаційна сесія, на якій учасники зможуть сформувати план дій щодо співпраці між освітніми інституціями та бізнесом.

15 травня

14:00  Подіумна дискусія «Переосмислення: як батьки можуть долучатись до освітніх змін?», де обговоримо те, як батьки можуть включатись більше у формування навчального досвіду дітей, а також активні батьки поділяться своїми практиками та ініціативами, до яких можна долучатись вже зараз.

Ціна квитка на «Дитячий форум» становить  за один день для дорослих і дітей (віком від 5 до 16 років) – 20 грн (за попереднім продажем), а на чотири дні – 40 грн. На вході ціна становитиме за один день – 30 грн, а за чотири – 40 грн. Для дітей, віком до 4 років та для пільгових категорій вхід безкоштовний. Також квести, розваги та майстер-класи проводять безоплатно.

Квитки на «Дитячий форум» можна придбати на сайті kasa.in.ua, 097-0000-754

Або в касах м. Львова за адресою: вул. Дорошенка, 19, в ТЦ Кінг Крос Леополіс, площа Ринок, 10, пр. Свободи, 37, пр. Свободи (кіоск ОТ-ОТ), вул. І. Федорова (кіоск ОТ-ОТ, біля Домініканського собору)


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!