Політична реклама

У Львові триває конкурс дитячого малюнку „Карпатська елегія Івана Труша”

1468 0
Художньо-меморіальний музей Івана Труша відділ Національного музею у Львові ім. А. Шептицького запрошує учнів загальноосвітніх шкіл, гімназій та мистецьких гуртків до участі в Конкурсі дитячого малюнка „Карпатська елегія Івана Труша”.

Як повідомляють організатори,  у музеї конкурсантам запропонують тематичну екскурсію „Карпатська елегія Івана Труша ”.

 

Умови Конкурсу:

1.Відвідання Художньо-меморіального музею Івана Труша (за адресою: м. Львів, вул. І. Труша, 28 (кінцева зупинка трамваю №2 по вул. Коновальця) чи замовлення виїзного тематичного заняття.

2.Виконання творчої роботи із гірським краєвидом чи жанровою композицією на карпатську тематику за мотивами живописних картин Івана Труша.

Вимоги до роботи:

1.Формат і техніка малюнка - довільні.

2.На звороті роботи (обов’язково!) вказати: прізвище та ім’я конкурсанта,вік, навчальний заклад, клас та контактний телефон.

3.Від одного конкурсанта приймається не більше 1 (однієї) роботи. 

Конкурс проводиться у  трьох вікових  категоріях:

І категорія –учні 1-4 класів ЗОСШ;

ІІ категорія – учні 5-7 класів ЗОСШ;

ІІІ категорія – учні 8-11 класів ЗОСШ.

За умовами конкурсу Журі визначить у кожній номінації три призові місця, володаря Гран-прі, а також призначить спеціальні відзнаки за кращі роботи.

Переможці, відзначені журі, будуть нагороджені цікавими подарунками, сертифікатами, безкоштовними екскурсійними поїздками та дипломами.

Творчі роботи переможців конкурсу протягом грудня 2012 року експонуватимуться на виставці в залах Художньо-меморіального музею Івана Труша, після чого передаються у фонд Львівської дитячої спеціалізованої клінічної лікарні.

Роботи  приймаються з 1 жовтня до 26 листопада 2012 року заадресою:

Художньо-меморіальний музей Івана Труша, вул. І. Труша, 28.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!