У Львові триває LvivMozArt. Програма третього дня фестивалю

1495 0
Сьогодні у межах фестивалю відбудеться презентація книжки, опера-реквієм IYOV та виступ колоритного австрійського тріо.
фото Богдана Ємця

фото Богдана Ємця

У Львові протягом тижня триватиме LvivMozArt. Tvoemisto.tv пропонує ознайомитися з програмою третього дня фестивалю.

19:00 – презентація книжки «Міста і люди» Йозефа Рота.

Яким було Сараєво після Першої світової війни чи Москва через дев’ять років після Жовтневої революції? Що вабило Йозефа Рота у французьких «білих містах»?

Яким було життя східних євреїв у 20-х роках ХХ століття? Виходець із Бродів, покинувши Галичину, відкриває для себе нові міста й рефлексує над побаченим у журналістських текстах. У книжці «Міста і люди» зібрано вибрані фейлетони, есеї та репортажі Йозефа Рота, які він писав на початку своєї письменницької кар’єри.

Локація: Палац Потоцьких, вул. Коперника, 15

19:30 – тріо австрійської народної музики. У форматі open-air колоритне тріо поділиться музичними барвами та тембрами своєї маленької Батьківщини та подарує святковий настрій!

Локація: Львівська Ратуша, пл. Ринок, 1

21:00 – «IYOV». Опера-реквієм для препарованого роялю, ударних, віолончелі та солістів.

«IYOV» – це синтетика жанрів, які вперше в світовій історії поєдналися разом: опера, реквієм та ораторія. Створена за книгою Йова зі Старого Завіту з використанням сакральних латинських текстів. Опера, яка стала справжнім відкриттям та очолила список 10 найкращих сучасних опер світу.

Композитори: Роман Григорів та Ілля Разумейко.

Локація: Lem Station, вул. Д. Вітовського, 57.


ТЕГИ: LvivMozArt

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!